MENÜ


ANANDA SZIGETE KFT.

"Érezd jól magad a bőrödben!"


 - JÓGA ÉS MASSZÁZS -

Polyákné Gabi vagyok az Ananda Szigete Kft. ügyvezetője.

 

„Érezd jól magad a bőrödben!” szlogennel éreztetni szeretném, mit tartok fontosnak az életben. A mindennapokat egészségesen, jó közérzettel, jókedvvel, nyugodt lelki állapotban szeretném megélni. Ehhez hívtam segítségül a jógát és a masszást.

 

Hol is kezdődött?

25 évvel ezelőtt egy kolléganőm hívott el egy jóga foglalkozásra Kecskeméten. Napi fél óra rendszeres jóga gyakorlatokkal és heti 2 óra jógafoglalkozással elértem azt, hogy egészségesnek, nyugodtnak éreztem magam, amit mások is észrevettek rajtam.

Király István Reiki mesternél Reiki I fokozatot szereztem.

Később Schirilla György által vezetett frissítő testmasszázs  tanfolyamán  ismerkedtem meg a masszázs technikákkal. A masszázzsal elsősorban családtagjaimon szerettem volna segíteni, majd úgy éreztem, bővítem kell tudásomat. Ezért 2011-ben OKJ-s frissítő (svéd) masszázs és gyógymasszőr szakképesítést szereztem.A szolgáltatások bővítése érdekében frissítő talpmasszázs,és test kezelések tanfolyamon vettem részt.

Szeretnék az embereknek segíteni. Megmutatni, hogy ebben a rohanó, stresszes világban lehet egészségesnek, stresszmentesnek maradni.

 

 

Asztali nézet